Cautare

15665 de rezultate pentru "lista titularizare 2009 profesori bucuresti" (4.44 secunde)
UNIVERSITATEA DE STIINTE AGRONOMICE SI MEDICINA VETERINARA DIN BUCURESTI (USAMV) si-a deschis portile pentru o experienta altfel. Reprezentantii media au avut ocazia sa interactioneze cu profesori, studenti si absolventi ai USAMV.
In replica la acuzatiile facute de Basescu la adresa celor 322 de parlamentari care au votat pentru suspendarea sa, Cozmin Gusa a prezentat presei o lista a celor mai vocali si vizibili sustinatori ai presedintelui suspendat, trecand in revista problemele acestora de imagine, prezentate de-a lungul vremii in mass-media.
Cap de lista este presedintele PC Timis, Maria Grapini. Dan Voiculescu a afirmat ca principalul motiv pentru care Grapini a fost votata in unanimitate, pentru a deschide lista candidatilor, este ca aceasta "cunoaste foarte bine problematica europeana, prin prisma intereselor romanesti".
Deputatul Claudiu Pop este sigur de reusita partidului pe care il conduce la alegerile parlamentare, declarand ca lista propusa de PSD este "beton".
5 Bihor si-au depus lista cu candidati si reprezentantii PNL. Acestia au modificat in ultimul moment lista, trecandu-l, in locul actorului Daniel Vulcu, pe juristul Octavian Dan.
Vicepremierul Dan Nica este preferat de Mircea Geoana ca titular la MAI, au declarat, surse din PSD, care sustin ca Liviu Dragnea le spusese colegilor de partid inca din acest weekend ca va demisiona. Pe lista posibililor ministri de interne se mai afla si ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, insa acesta nu-si doreste postul.
Potrivit statisticilor, cele mai multe au fost achizitionate de Biofarm SA Bucuresti (3,8 milioane de actiuni) - societate la care, potrivit ultimelor înregistrari la Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC), pachetul majoritar de 60,69% din actiuni este detinut de o lista de actionari PPM -, rezultat al programului de privatizare în masa.
Noile reglementari au umflat lista inactivilor, de la ordinul sutelor, la cel al sutelor de mii. Ministerul Finantelor a stabilit prima lista a contribuabililor inactivi, dupa intrarea in vigoare a noilor criterii si proceduri de declarare a firmelor ca fiind inactive (prin Ordinul nr.
Lista stranierilor pentru barajul cu Grecia ' Ce atacant-surpriza a convocat Piturca Selectionerul Victor Piturca a definitivat lista celor 15 jucatori romani legitimati la cluburi de peste hotare, care tot azi au primit faxurile de convocare de principiu pentru cele doua jocuri contra Greciei, contand pentru play-off-ul de calificare la Cupa Mondiala din 2014.
Presa ne informeaza ca Partidul National Liberal a organizat un miting in Parcul Izvor din Bucuresti, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura initiata de PNL, PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi. Evenimentului Renault Roadshow are loc in cursul weekend-ului 10-11 octombrie in Piata Constitutiei din Bucuresti.
Avand in vedere unele aspecte prezentate de mass-media referitoare la situatia locativa a agentului de politie GHIGIANU MARIANA - lucrator in cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 2 Politie, DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI, face urmatoarele precizari:
Bucuresti, Disneyland-ul comunist. ... Bucuresti, Disneyland-ul comunist (Autor: ... In studiul sau BUCURESTI - UN ORAS INTRE EST SI VEST, regretata cercetatoare Dana Harhoiu vorbeste despre acest martiraj al propriei noastre memorii urbane.
ea a murit la varsta de 48 de ani aruncandu-se de la etajul 8 al unui bloc din Bucuresti.
1947, Bucuresti - moare in 22 oct. 1995, Bucuresti. ... din Bucuresti (1970); ... din Bucuresti (197l-l973). ... - Paul Valery si modelul Leonardo, Bucuresti, 1978; ... Bucuresti, 1979; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1981; ... Bucuresti, 1984; ... Bucuresti, 1987; - Incinte, versuri, Bucuresti, . ... si note de ~, Bucuresti, 1989.
Bucurestiul va fi promovat in strainatate cu Centrul Vechi, Palatul Parlamentului si zona verde Bucurestiul va avea un brand turistic in viitorul apropiat si va fi promovat in strainatate din acest an cu viata de noapte din Centrul Vechi, cu zona verde a orasului, Palatul Parlamentului si muzeele, a declarat Calin Ile, vicepresedintele asociatiei pentru promovarea turismului in Bucuresti.
Dr Silvia Nica, sefa UPU a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti: ... Magda Marincovici ) Joi, la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB) va intra in functiune unitatea mobila UPU-SMURD din Bucuresti.
VICTOR de 34 de ani, din Bucuresti 2. ... ALEXANDRU de 27 de ani, din Bucuresti, 3. ... CRISTINA de 23 de ani din Bucuresti 4. ... ALEXANDRU de 74 de ani, din Bucuresti 5.C. ADRIAN de 21 de ani, din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale pentru furt 6.C.
"Se voteaza lista", dupa cum a explicat Aurelian Cadestrian, judecator in cadrul Tribunalului Dolj si membru al Biroului Electoral Judetean Dolj.
Pe lista se afla sistemul de acces pe baza de cartele magnetice si cel de supraveghere video sau cel de interfon, care stau nefolosite, si chiar refacerea blocului operator, pentru care s-au decontat aproape 1,5 milioane de lei.
google-analytics.com